Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

OFFICE TANFOLYAM VILÁGBAJNOK ÁRON

3 kurzus, 323 videóval

December 31-ig limitált áron

mindössze 6990 Ft!

VÁLJ AZ OFFICE BAJNOKÁVÁ

ÉS ZSEBELD BE AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKET!

Mit szólnál ha azt mondanánk, végre tényleg megértheted Excel, a Word és a PowerPoint rejtelmeit, a tanulásoddal pedig több száz ezer forintnyi értékű nyereményért szállhatsz harcba?

Hogyan indulhatsz? Kattints a fenti videóra, vagy olvasd el a lenti kiírást!

Mit kell érte tenned? Kattints a baloldali videóra, vagy olvasd el a lenti kiírást!

ELŐSZÖR INKÁBB MEGMUTATJUK
MIÉRT SZÁLLHATSZ VERSENYBE

Naponta egy 20.000 Ft értékű szoftverutalvány

Hetente egy 40.000 Ft értékű Acer Predator hátizsák

A fődíj pedig egy 100.000 Ft értékű MediaMarkt utalvány

I. EPISTOGRAM OFFICE KUPA
NEVEZÉSI SZABÁLYZAT

A játékban mindenki automatikusan részt vehet, aki megvásárolja a kedvezményes árú, 30 napra szóló EpistoGram Office előfizetést 2022. november 20. és december 31 között. A játék a december 18-án végződik, az előfizetés 2022 év végéig megvásárolható.

Nincs más dolgod, mint  haladni a tananyagokkal és gyűjtened az EpistoCoinokat, a Ranglista menünkben követheted hogyan állsz. Az adott nap éjfélig legtöbb pontot gyűjtő játékos nyeri a fordulót, mely minden nap újraindul, így egyenlő eséllyel indulhatsz a napi nyereményekért!

A heti sorsoláshoz összesítjük az adott hét eredményeit, a fődíjat pedig a 28 napnyi teljesítmény alapján osztjuk ki. Minél többször lépsz tehát be és foglalkozol a saját fejlődéseddel, annál nagyobb az esélye, hogy elhódíthatod a főnyereményét, és az ezzel járó elismerést!

MIT TARTALMAZ
MICROSOFT OFFICE TANFOLYAMUNK?

Videó lejátszása
EXCEL - A táblázatok királya

Formázások, képletek, függvények. Sokunk számára már rájuk gondolni is kellemetlen, dolgozni pedig végképp nem szeretnénk velük.

Office tanfolyamsorozatunk oszlopos tagjaként Excel kurzusunk sallangmentesen, és mindenki számára közérthetően segít megérteni, hogyan használhatjuk hatékonyan a Microsoft zöld táblázatkezelőjét.

Az Excel segítségével megláthatod a számadatokban rejlő valódi értéket és képessé válsz akár komplex statisztikai elemzések készítésére, ezáltal fejlesztheted a logikád és az analitikus gondolkodásod. Kurzusunk segít továbbá abban, hogy megfelelő számítógépes ismeretet sajátíts el és ezáltal a hétköznapokban megtöbbszörözd a munkateljesítményed.

WORD - Szövegírás stílusosan

A Microsoft Word a maga nemében igazi svájci bicskának számít, amellyel produktív eszközök széles tárháza nyílik meg előtted. A klasszikus dokumentumszerkesztés mellett használhatod akár to-do lista, borítékok, levelek, könyvek és kiadványok készítésére is ezáltal rengeteg időt spórolhatsz a hétköznapokban.

Ismerd meg a végtelen formázási lehetőségek tárházát, készíts szemet gyönyörködtető dokumentumokat, akár online akár offline célokra, küldj körleveleket és publikáld gondolataidat a Microsoft szövegszerkesztőjének segítségével!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
POWERPOINT - Elragadó előadások

Legyen szó akár előadásról, időzített tanulókártyákról vagy egy fotóalbum animált levetítéséről, a PowerPoint mindegyik feladatra kiváló eszköz.

Széleskörű testreszabási lehetőségeinek köszönhetően kreatívan, könnyedén és elegánsan mutathatod be gondolataidat bárkinek.

A PowerPoint egy új szintre helyezi a kreativitásod, merni fogsz bátran kísérletezni a rengeteg eszközzel és azok opcióival, hogy megalkothasd a legegyedibb prezentációkat. Ezáltal könnyebben kifejezheted magad és gyorsabban tervezheted meg egy előadás felépítését is.

LÉGY AZ OFFICE MESTERE,

ÉS ZSEBELD BE A NYEREMÉNYEKET!

KÉSZEN ÁLLSZ?