Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

PERN stack alapokon nyugvó digitális oktatási platform fejlesztéséhez keressük agilis, fiatalos és új technológiák iránt nyitott fejlesztő kollégánkat, teljes vagy akár részmunkaidőben!

A termékről

Az EpistoGram egy első sorban B2B felhasználásra fejlesztett digitális oktatási platform, melynek célja, hogy innovatív módon adjon át valójában hasznos, gyakorlati tudást felhasználóinak.

Rólunk

Startupunk egyelőre 5 főből áll, a jelenleg is magas, és folyamatosan növekvő fejlesztési igények miatt keressük új kollégánkat. 
Mindannyian vállalkozó szelleműek vagyunk, így nem ritka, hogy egy-egy nagyobb sprintnél akár hajnalig dolgozunk. Ez természetesen nem elvárás, de szeretnénk, ha előre tudnád, a pizza party fázis helyett jelenleg a gyors fejlődés/fejlesztés szakaszában vagyunk.

Amennyiben te is hasonlóan gondolkodsz, természetesen honoráljuk minden erőfeszítésedet, hogy mihamarabb meghatározó szereplői lehessünk mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piacnak.

Teljes emberes feladat ez, de ha úgy érzed, akár egyetem mellett, kiemelt figyelmet tudnál szánni rá, itt semmiképp ne csukd be az oldalt, ahol ezt olvasod!

Miket várunk el tőled szakmailag?

01
Elvárások Frontend fejleszőként

TypeScript
React
HTML
CSS

02
Elvárások Backend fejleszőként

Magas szintű SQL tudás
NodeJS + TypeScript
ORM alapfogalmak ismerete
REST ismerete

03
Amit mindenkitől elvárunk

Moduláris szemlélet
Olvasható, szép kód
Jól elnevezett változók
Stabil Git használat
Kódolási szintű angol
Csapatmunka online is

04
Előny, ha ezeket is ismered

PostgreSQL
TypeORM
GitHub Actions
CI/CD
Google Cloud Platform
UI/Node tesztelési folyamatok

Miért dolgozz velünk?

Amit kínálunk

  • Változatos feladatokat, hogy mindig megtaláld azt, ami szakmailag is motivál
  • Egyelőre 100% home office lehetőséget, de a hamarosan elkészülő irodánkba is csak az előre egyeztetett időpontokban számítunk rád (ettől persze bármikor bemehetsz, ha szeretnél) – így lakhatsz, Szegeden, Győrben, Debrecenben, nem akadály
  • Igény esetén céges notebook
  • Rugalmas munkavégzés – nem ragaszkodunk a 9-5-ös munkarendhez, a lényeg hogy az előre egyeztetett feladatok készüljenek el
  • Rugalmas szabadság – ha jól teljesítesz, extra szabadnapokat tudunk biztosítani számodra

Bérezés

Nettó 300-700.000 Ft között, tapasztalatnak. kompetenciáidnak, valamint az előzetesen egyeztetett munkaidődnek megfelelően.

Hogyan néz ki a felvételi folyamat?

Elkérjük a CV-det, vagy egy videót

Elküldöd a CV-det, és/vagy egy 3-5 perces bemutatkozó videót, melyben elmondod, hogy miért csatlakoznál szívesen a csapatunkhoz (a videónak nagyon örülnénk CV mellé is).

QA & Testing

Ezután online felmérnénk a kompetenciáidat, hogy tisztában legyünk vele, mely területeken tudnál a legtöbbet segíteni.

Megismerjük egymást

Egy rövid beszélgetés során bemutatnánk platformunkat, a víziónkat, és ez alapján el tudod dönteni, hogy együtt eveznél-e velünk tovább.

Megismerjük egymást

A felmérés alapján egyeztetnénk a bérezésedről, és belekezdenénk egy 3 hónapos próbaidőbe, mely után határozatlan idejű szerződést kínálnánk neked, ha úgy érzed, szívesen dolgoznál velünk hosszútávon.

    Contact Me

    Your email address will not be published. Required fields are marked *