Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

OKTATÁS, VÉGRE
VALÓBAN HATÉKONYAN

Segítő kezet nyújtunk a magával ragadó, sallangmentes képzések létrehozásában

PARTNERKÉNT VEZETJÜK VÉGIG A VALÓBAN

EFFEKTÍV KÉPZÉSEK LÉTREHOZÁSÁBAN

Jelenlegi oktatási rendszer auditja, potenciális továbbképzések feltérképezése

Cégére szabott, interaktív oktatástervezési workshopok, szakembereink vezetésével

100%-ban igényei szerint összeállított teljesítményriportok és tanácsadás az effektivitás növelésének érdekében

OKTATÁSTERVEZÉS

AZ EPISTOGRAM MÓDSZEREIVEL

Képzéseink tervezésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy olyan tanfolyamokat hozzunk létre, melyek motiválják felhasználóinkat a folyamatos tanulásra, és nem kötelező rosszként éli meg az adott kurzust.

Az online oktatás legjobb gyakorlatait követve segítő kezet nyújtunk, hogy meglévő tudásanyagait a lehető legeffektívebb módon vihessen a felhő alapú digitális környezetbe.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Nulladik lépésként meghatározzuk azokat a célokat, melyeket a továbbképzés keretei között szeretne elérni, hiszen csak így tudjuk visszamérni és meghatározni, hogy milyen mértékben sikerült megvalósítani ezeket.

Ezen célok meghatározása után a képzési sablonjaink segítségével felépítjük az átadni kívánt ismeretanyag alappilléreit, akár a cég belső szakembereinek vagy tanárainak tudását beépítve, akár általunk javasolt előadók anyagait felhasználva.

A következő lépésben mélyebbre merülünk az adott kurzusban, és mikro-anyagokra bontjuk őket, valamint meghatározzuk azokat a sarokpontokat, melyek visszamérésével megbizonyosodhatunk arról, hogy a képzésen résztvevők valóban értik és alkalmazni is tudják a látottakat.

Miután a részletes és végleges tematika elkészült, a szükséges videós anyagokat saját stúdiónkban gyártjuk le, így garantálva a kiemelkedő audiovizuális minőséget. Miután 100%-ban elkészült a teljes anyag, és az összes szükséges felmérés és vizsga is elkészült, feltöltjük őket az EpistoGram Cloud Platformra, a tanfolyamot innentől pedig azonnal indíthatóvá válik  megtekintésére jogosult felhasználók számára.

Online platformunkon kommentelésre és interaktálásra is lehetősünk van, elősegítve a közösségi tanulást, hiszen ha valakiben felmerül 1-1 kérdést, több, mint valószínű, hogy más felhasználókban is felmerül. Ezen kérdéseket kiemelten kezeljük, és amennyiben úgy ítéljük meg, az ezekre adott választ is videós formában készítjük el, így azonnal bővítve, frissítve az adott tananyagot. 

Különböző tanulmányok kimutatták, hogy a tanulók  elköteleződése nem csak a motivációjukra lehet hatással, de a teljesítményüket is jelentősen javítani képes. Éppen ezért mind platformunk megoldásaival, mind pedig az oktatások tervezésénél kiemelt szerepet kap, a folyamatos fejlődés érzését biztosítsuk.

 

A fentieket úgy érhetük el, ha a felhasználók mellett a képzések statisztikáit is elemezzük. A felhasználók a videókat  nehézség és élmény alapján is értékelhetik, így közvetlen visszajelzéssel rendelkezünk arról, hogy mit gondolnak az adott anyagról. Ezen felül pedig okos algoritmusaink segítségével mélyrehatóan vizsgáljuk, mely videók okoznak nehézséget a képzésen részt  vevők számára, melyek azok a részek, melyeket az átlagnál gyakrabban kell ismételniük, vagy esetleg azok, amelyek miatt tömegesen hagyják el azokat.

Ezek segítségével pontosan kimutathajuk, hogy a kurzus mely részeit érdemes újragondolni, akár tartalmilag, akár technikailag, majd erről részletes visszajelzést is adunk könnyen érthető formában, így munkavállalói vagy tanulói  a legoptimálisabb módon képezhetik magukat.

KÉSZEN ÁLL, HOGY

ÚJ SZINTRE EMELJE

CÉGÉNEK KÉPZÉSÉT?

INGYENES DEMO IGÉNYLÉSE

INGYENES DEMO IGÉNYLÉSE