Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

DIGITÁLIS OKTATÁS, AMELY
VALÓBAN MŰKÖDIK

Szemet gyönyörködtető intuitív felületek, sallangmentes,
élmény alapú tanfolyamokkal

TÖBB, MINT EGY ÁTLAGOS

ONLINE KERETRENDSZER

Az EpistoGram nem egy újabb online tanfolyamtár. A digitalizáció eszközeit kihasználva egyedülálló módon gyűjtünk információkat felhasználóinkról, hogy valóban személyre szabhassuk tanulási módjukat, 100%-ban valós időben.

Okos algoritmusaink segítségével azonnal beazonosítjuk mind a tanfolyami anyagok kritikus pontjait, mind pedig azon felhasználókat, akikre érdemes nagyobb figyelmet fektetni, hogy valódi fejlődést érhessenek el az egyszerű végigkattintgatás helyett.

Online tréning platformunk bármilyen digitális oktatás számra biztos alapot jelent. Kezdve a vállalati továbbképzéstől a felnőttoktatási tanfolyamokig, multinacionális vállalatoktól a legkisebb képző szervekig. Garantáljuk, hogy munkavállalói vagy tanulói egy új, valóban élményt nyújtó oktatási rendszerbe kóstolhatnak bele!

Bármely iparágban és területen alkalmazható megoldások

Élmény alapú tanulás és motivációs, jutalmazási rendszer

Komplex analitikák a még hatékonyabb továbbképzésért

Egyszerű kezelhetőség

Mind a végfelhasználói, mind pedig adminisztratív szempontból intuitív felületeket terveztünk.

Elsődleges szempontunk volt, hogy a tanfolyamokat megtekintő felhasználók figyelmét maximálisan lekössük, így a regisztráció után azonnal, gondolkodás nélkül belevághatnak a tanulásba.

Az éppen aktuális tanfolyamot az összes oldalról folytathatják, így ha esetleg el is kalandozna, azonnal folytathatja az adott kurzust.

Intuitív felület |  Azonnali tanulás

Egyénre szabott tanulás

A felhasználóktól direkt és indirekt módon begyűjtött információk felhasználásával pontos képet kaphatunk az adott tanuló tanulási szokásairól, az erősségeiről és fejlesztendő területeiről is. 

Ennek segítségével a tanfolyamok ajánlott tempóját, az ismétlésre ajánlott modulokat, videókat és felmérő kérdéseket is 100%-ban az egyénre szabjuk.

Esetleges lemaradás vagy nem megfelelő teljesítmény mellett a tanulót értesítjük, így visszaterelvén a megfelelő útra.

Tanulási szokások  |  Egyéni haladási ajánlás

Minden eddiginél pontosabb analitikák

Minden előadás és továbbképzés annyit ér, amennyit a résztvevők abból valóban elsajátítanak és hasznosítani tudnak.

Vezetőként elengedhetetlen, hogy ne legyünk tisztában azzal,  munkavállalóink milyen képességekkel rendelkeznek, és milyen tudást sajátítottak el a képzési anyagokból.

Az oktatástechnológiai iparban egyedülállóan széleskörű analitikákkal és riportokkal segítünk felmérni munkaerejének tudásbázisát, valamint tanácsokat adni a leghatékonyabb továbbképzés biztosításának érdekében. 

Tudásfelmérés  |  Egyedülállóan széleskörű riportok

TANULÁS BÁRHOL, BÁRMIKOR

Elköteleződés növelése
Elköteleződés növelése

Azonnali haladás, hisz nincs szükség asztali környezetre, így szívesebben nyitják meg a platformot

Mikro-tanulás
Mikro-tanulás

3-5 perces blokkok segítik az azonnali fejlődést, így garantálva a sikerélményt

Folyamatos ismétlés
Folyamatos ismétlés

Folyamatos fókusz az ismétlésre ajánlott kérdésekre és tananyagokra

Gyors információszerzés
Gyors információszerzés

Hogyan működik az FKERES függvény Excelben? Pár kattintás, és indul is a videó!

Azonnal frissülő anyag
Azonnal frissülő anyag

A platformra felkerülő, friss tudás anyaghoz on-the-go hozzáférhetnek a felhasználók

Mélyrehatóbb felhasználói analízis
Mélyrehatóbb felhasználói analízis

Tanulási szokásaik alaposabb tanulmányozásával még jobb ajánlásokat tehetünk a fejlődés érdekében

Cégre szabott megjelenés

Ámbár az EpistoGram egy teljesen önálló webalkalmazás, lehetőséget biztosítunk a felhasználói felületek megjelenítésének finomhangolására.

Egyedi subdomain, színek, logók és belépő képernyő segítségével felhasználói pontosan tudni fogják, hogy ez a szolgáltatás az ön cégéhez tartozik.

Branding  |  Saját szolgáltatás

Mikro-tananyagok

A hosszú, egész estés játékfilmnek is beillő videók ideje lejárt, megannyi tanulmány mutatja, hogy az úgynevezetten „attention span”, magyarul a „koncentrálóképesség időtartama” drasztikusan lecsökkent az elmúlt 2-3 évben.

Ehhez az újonnan megjelent, azonnal emészthető tartalmakat kínáló platformok nagyban hozzájárultak, így ha azt szeretnénk, hogy a felhasználóink valóban a mi anyagainkra figyeljenek, alkalmazkodnunk kell a trendekhez.

Metodikánk szerint minden tanfolyamunkat maximum 5-7 perces videók alkotják, melyek így könnyen emészthetőek, visszakereshetőek, és akkor is fogyaszthatóak, ha a tanulónak mindössze éppen 10-15 perc áll a rendelkezésére.

Attenention span  |  5 perces videók

Jutalmazási rendszerek

Platformunk létrehozásakor az egyik első gondolatként a következőt írtuk fel: a felhasználók valóban szeressenek és akarjanak is napi szinten belépni, a fejlődés mellett motiváljuk őket egyéb módokon is.

Ezen okból kifolyólag vezettük be az EpistoCoint, az EpistoGram virtuális valutáját, melyet minden megtekintett videóért, helyesen megválaszolt kérdésért, valamint különböző, egyéb aktivitásokért szerezhetnek meg a felhasználók.

Ezek segítségével  egymással is összemérhetik magukat, de Piacterünkön értékes kedvezményekre is beválthatják pontjaikat, mint például LEGO készlete, különböző szoftverek vagy akár élményutazások.

 

EpistoCoin  |  Piactér

VÁGJON BELE 3 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN!

Regisztrálja be cégét az EpistoGram platformra

Szakértő csapatunk segítségével töltse fel képzési anyagait

Élvezze a minden eddiginél hatékonyabb továbbképzéseket!

KÉSZEN ÁLL, HOGY

ÚJ SZINTRE EMELJE

CÉGÉNEK KÉPZÉSÉT?

INGYENES DEMO IGÉNYLÉSE

INGYENES DEMO IGÉNYLÉSE